Business Hi-Tech

APDRP cumpără servicii şi echipamente IT de peste 2 milioane de euro

Autor: Ştefan Vrabie

27.07.2011, 00:00 188

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit va organizaîn această lună o licitaţie pentru achiziţionarea de echipamenteinformatice pentru personalul APDRP şi ITRSV la nivel central,regional şi judeţean, valoarea contractului fiind de aproape 8,8mil. lei (2,1 mil. euro), potrivit unui anunţ de participarepublicat pe site-ul e-licitatie.ro pe data de 26 iulie.

Agenţia va achiziţiona routere de reţea, computere personale,laptopuri, scanere şi echipamente de reţea. Licitaţia va fiîmpărţită în trei loturi astfel: primul lot va include printrealtele achiziţionarea a 54 de routere cu software de managementcentralizat, 62 de switch-uri cu minim opt porturi şi a 62 de rolecablu de reţea de 300 metri şi a 62 de cleşti sertizare.

Al doilea lot va cuprinde opt servere de sistem CRP/DRP, 243 decalculatoare (unitate centrală, monitor şi UPS) şi 151 delaptop-uri. Agenţia va mai achiziţiona 56 de imprimante laserjet A3şi 65 de multifuncţionale. Durata contractului va fi pe o perioadăde trei luni de la data atribuirii contractului, finanţarea fiindfăcută în proporţie de 80% din Fondul European Agricol pentruDezvoltare Rurală, restul de 20% fiind alocaţi din bugetnaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO