Business Hi-Tech

Aplicaţiile Android vor putea fi cumpărate şi prin intermediul PayPal

Aplicaţiile Android vor putea fi cumpărate şi prin intermediul PayPal
14.08.2010, 12:10 162

Serviciul de plăţi online al EBay se află în discuţii cu Googleîn vederea implementării acestuia pentru plata aplicaţiilor carerulează pe sistemele de operare Android, au declarat pentruBloomberg mai multe surse apropiate discuţiilor.

Utilizatorii de telefoane Android, precum Droid X de la Motorolasau Droid Incredible de la HTC, vor putea astfel să achiziţionezeaplicaţii prin intermediul unui cont PayPal începând cu sfârşitulacestui an.

În prezent clienţii plătesc pentru aceste aplicaţii prinintermediul serviciului de plată propriu Google care acceptă platacu carduri bancare.

Implementarea sistemului de plată PayPal ar putea oferi Google onouă modalitate de a plăti dezvoltatorii de aplicaţii, făcându-iastfel mai dornici să creeze noi aplicaţii Android. Deşitelefoanele Android au început să domine piaţa în detrimentruliPhone, Apple încă conduce piaţa aplicaţiilor cu peste 225.000 deastfel de programe, comparativ cu cele 70.000 disponibile pentruAndroid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO