Business Hi-Tech

Arsis, cel mai mare retailer de telecom independent, intră în campania de Black Friday cu reduceri la telefoane şi accesorii

Campania de Black Friday a Arsis va dura din 21 până în 28 noiembrie

Campania de Black Friday a Arsis va dura din 21 până în 28 noiembrie

Autor: Adrian Seceleanu

21.11.2014, 15:32 302

Arsis Trading, cea mai mare reţea de magazine telecom controlată de un antreprenor român, a intrat în acest an pentru prima oară în campania de Black Friday, oferind - timp de o săptămână, reduceri la telefoane mobile, tablete şi accesorii.

“Avem reduceri atât la smartphone-uri vârfuri de gamă (iPhone 6, Galaxy S5, Galaxy Note 4) cât şi la gama de mijloc şi low. Vom avea reduceri la accesorii de până la 70%”, a declarat pentru ZF Daniel Florea, directorul financiar al companiei.

Întrebat la ce vânzări se aşteaptă compania, reprezentantul Arsis a oferit doar o estimare legată de vizite de pe pagina web a companiei. “Este foarte greu să estimez ce vânzări vom avea pe site întrucât este primul an în care participăm la Black Friday, dar ne aşteptăm să avem peste 70.000 de vizite pe zi, şi suntem pregătiţi logistic pentru asta”, a declarat Daniel Florea.

Campania de Black Friday a Arsis va dura din 21 până în 28 noiembrie şi va fi valabilă şi în reţeua de magazine “clasice”.

Compania Arsis Trading, care este partener al operatorului de telefonie mobilă Vodafone încă din anul 1998 (din perioada Connex), şi-a lansat în acest an magazinul online şi este deţinut de omul de afaceri Radu Mirea. Retailerul estimează pentru acest an afaceri în creştere cu 10-12% faţă de cele 30,4 mil. euro înregistrate anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO