Business Hi-Tech

Bitdefender a raportat afaceri mai mici după ce a amânat recunoaşterea unor venituri de 25 milioane de lei

Bitdefender a raportat afaceri mai mici după ce a...

Autor: Adrian Seceleanu

24.08.2015, 00:08 1192

Florin Talpeş, fondator şi CEO al companiei de soft, spune că decizia nu a avut implicaţii de natură fiscală, ci exclusiv de natură contabilă, fiind fiscalizate şi veniturile amânate.

Producătorul de soluţii de securitate IT Bitdefender, unul dintre cei mai mari jucători din industria globală de profil, a raportat la Ministerul Finanţelor din Româ­nia pentru 2014 o cifră de afaceri netă de 251 mil. lei şi un profit net de 17 mil. lei, după ce compania a decis, alături de auditor, să aplice şi pentru entitatea din România politicile contabile de recunoaştere a veniturilor practicate la nivel de grup, cu scopul alinierii la standardele internaţionale de profil (IFRS).

Anterior, într-un chestionar transmis ZF pentru Anuarul celor mai mari companii din România, Bitdfender SRL raportase pentru 2014 afaceri de 277 mil. lei şi un câştig net de 42 mil. lei. Bitdfender SRL este controlată integral de compania Bitdefender Holding BV din Olanda.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO