Bogdan Iftemie este noul şef de marketing şi vânzări al distribuitorului Likeit Solution

22 sep 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Bogdan Iftemie, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri de pe piaţa locală de IT, care condus timp de 9 ani afacerile locale ale producătorului taiwanez de PC-uri Acer, a fost recrutat de Likeit Solution, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente IT&C din România, cu afaceri de peste 41 mil. euro anul trecut, pe poziţia de director de marketing şi vânzări.

„De la 1 iulie m-am alăturat echipei Likeit, în poziţia de director sales & marketing. Misiunea mea în echipă este de a contribui la transformarea şi focalizarea companiei pe o nouă direcţie strategică, şi anume cea de distribuitor cu valoare adugată. Cred că este locul şi momentul în care pot avea cea mai mare contribuţie, conform cu experienţa şi realizările mele de până acum“, a declarat Bogdan Iftemie pentru ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.09.2016

 
Cuvinte cheie:
marketing
, vanzari
, sef
, it
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide