Business Hi-Tech

Burse de câte 2.000 euro/an pentru trei studenţi la facultăţi cu profil IT

Burse de câte 2.000 euro/an pentru trei studenţi la facultăţi cu profil IT

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

21.02.2012, 00:00 410

Mira Telecom, un integrator în proiecte de securitate, IT&C şi telecomunicaţii, caută cinci studenţi pentru un program de internship plătit, în urma căruia se vor selecta trei studenţi care vor primi câte o bursă în valoare de 2.000 de euro.

Proiectul, dezvoltat de Mira Telecom în parteneriat cu Center for Surface Science and Nanotechnology (centrul de cercetare al Universităţii Politehnice din Bucureşti), prevede ca studenţii selectaţi pentru internship să fie plătiţi pe durata stagiului de practică (martie - iunie 2012) cu câte 1.000 de lei/lună (235 euro net), iar trei dintre aceştia vor primi burse de excelenţă în cuantum de 2.000 de euro acordate în anul şcolar 2012- 2013.

Candidaţii trebuie să fie în anii II-IV de studiu sau masteranzi în primul an ai Facultăţilor de Automatică şi Calculatoare sau Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Bucureşti. Mira Telecom, o companie cu capital privat românesc, a avut în 2010 120 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 15 milioane de euro.

Unul dintre cei mai mari clienţi ai companiei este Ministerul Apărării. BitDefender, Ubisoft, 4psa sau Adobe sunt doar câteva dintre celelalte companii cu profil IT care oferă studenţilor posibilitatea de a se înscrie în această vară la un internship prin intermediul unui alt program, "Stagii pe bune", destinat unui număr de aproximativ 500 de studenţi din facultăţile cu profil IT&C.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO