Business Hi-Tech

CCC Austria mai deschide un call center

22.05.2008, 20:01 37

Competence Call Center (CCC) va deschide in Romania, pana la sfarsitul anului, la Cluj-Napoca sau Brasov, al doilea call center propriu pe piata locala, a declarat miercuri agentiei MEDIAFAX directorul de dezvoltare al companiei austriece Carita Vallinkoski.
"Pana la sfarsitul anului vom deschide un alt call center, in Cluj sau Brasov, iar totalul personalului nostru din Romania va atinge 200-250 de angajati", a afirmat Vallinkoski.
Primul centru CCC a fost inaugurat anul trecut, iar unitatea are in prezent 45 de angajati.
Principalii clienti ai centrului provin din domeniile telecomunicatii, banci si asigurari.
"Economia Romaniei are o crestere importanta, iar acest lucru ne-a atras si am decis sa venim pe aceasta piata, mai ales ca tot mai multe companii se arata interesate sa investeasca in Romania. Daca apar oportunitati, suntem interesati si de alte industrii, cum ar fi cea auto", a spus Vallinkoski.
Ea a adaugat ca piata serviciilor de call center din Romania asigura multe oportunitati companiilor din domeniu.
"Piata locala este excelenta, cu un ritm de crestere mare, care se va pastra in urmatorii 3 ani. Pentru 2008, piata de profil va ajunge la circa 130 de milioane de euro, iar in urmatorii 3 ani va depasi nivelul de 400 de milioane de euro", a mai spus Vallinkoski.
Principalii concurenti ai CCC in Romania sunt Easy Call, The Mellon Group si Xl World.
CCC are sapte birouri in cinci tari si aproape 2.000 de angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO