Business Hi-Tech

Compania din grupul PhoneTastic GSM axată pe servicii şi-a dublat veniturile anul trecut, la aproape 3 milioane de lei

Compania din grupul PhoneTastic GSM axată pe servicii...

Autor: Ioana Nita

15.08.2017, 00:05 323

Grupul PhoneTastic este deţinut de antreprenorii locali George Mocanu şi Bogdan Stroi.

PhoneTastic B2B SRL, compania deţinută de acelaşi grup de antreprenori locali care au fondat şi distribuitorul GSM cu acelaşi nume, a înregistrat anul trecut afaceri de 2,9 milioane lei, duble faţă de 2015, potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe. Compania a fost înfiintaţă în urmă cu doi ani cu scopul de a separa divizia de servicii de businessul hardware al PhoneTastic GSM. În prezent, PhoneTastic B2B este partener al Vodafone România, subsidiara locală a operatorului telecom britanic. Practic, compania implementează serviciile oferite de Vodafone pe plan local pentru segmentul de business – de la soluţii şi servicii pentru firme mici şi mijlocii la cele dedicate corporaţiilor.

PhoneTastic B2B a reuşit să obţină anul trecut un profit net de 570.000 lei, după ce în primul an de funcţionare – 2015 – a înregistrat pierderi, conform informaţiilor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO