Business Hi-Tech

Computer Associates va apara informatiile AutoItalia

05.12.2002, 00:00 15

Compania Data Networks Associates (DNA), partener certificat de afaceri al firmei americane Computer Associates a incheiat un acord cu AutoItalia, importator roman al automobilelor marca Fiat, pentru administrarea si securizarea informatiilor.
"AutoItalia este o companie in permanenta dezvoltare. In aceste conditii protectia datelor si stocarea acestora sunt activitati vitale in cadrul sistemului nostru informatic. Dinamica activitatii noastre impune sistemului informatic o caracteristica de baza si anume capacitatea de adaptare rapida si in conditii optime la schimbarile frecvente ce intervin atat in mediul intern cat si in cel extern companiei", afirma Herbert Stein, presedinte AutoItalia.
La AutoItalia, DNA va implementa sistemul de gestionare a activitatii de stocare a datelor BrightStor si eTrust InoculateIT  pentru managementul securitatii informatiilor stocate in sistem.
BrightStor si eTrust InoculateIT sunt doua din cele mai solicitate solutii CA pe piata romaneasca. BrightStor asigura backup si restaurarea datelor atunci cand sistemul informatic are probleme realizand astfel managementul si stocarea optima a resurselor IT ale unei companii.
InoculateIT  face parte din suita de produse de securitate eTrust a companiei Computer Associates, ofera protectie impotriva atacurilor din reteaua Internet si administreaza intreaga infrastructura de securitate IT in cadrul firmei-client.
Computer Associates dezvolta si ofera software pentru managementul afacerilor. Solutiile CA abordeaza toate aspectele privind eBusiness-ul. Astfel, compania ofera produse software pentru managementul infrastructurii IT, pentru gestiunea stocarii datelor, securitatea acestora dar si pentru construirea de portaluri.
Firma Data Networks Associates (DNA) este prezenta pe piata romaneasca din anul 1998, ca partener certificat de afaceri al companiei Computer Associates. Compania are capital majoritar cipriot.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO