Business Hi-Tech

Connex Vodafone reduce tarifele la roaming

28.02.2006, 20:45 28

Tarifele pentru convorbirile din strainatate efectuate de catre abonatii Connex Vodafone vor fi cu pana la 30% mai mici in retele Vodafone si in retele partenere din strainatate, prin introducerea pe piata romaneasca a serviciului Vodafone World, au anuntat ieri oficialii companiei.

"Abonatii Connex Vodafone care calatoresc in strainatate vor beneficia de tarife de roaming preferentiale pentru apeluri catre un numar total de 37 de divizii Vodafone, retele partenere sau retele afiliate", a spus Liliana Solomon, director executiv al Connex Vodafone. Vodafone World va oferi o noua schema de tarifare, bazata pe un pret unic pe minut pentru apelurile din strainatate, in functie de zona geografica in care se afla abonatul.

In plus, pentru apelurile catre retelele Vodafone, retele partenere sau retele afiliate, tariful pe minut in roaming scade, prin noul serviciu, cu pana la 30% fata de tariful standard. Prin noua structura tarifara, clientii Connex Vodafone care suna in Romania din tari ca Italia, Germania, Spania, Austria sau Marea Britanie au tarife mai mici decat cele in vigoare pana acum, spun oficialii companiei. Abonatii Connex Vodafone vor beneficia de serviciul Vodafone World incepand cu prima factura emisa dupa data de 26 februarie 2006. Connex Vodafone ofera servicii de roaming in 126 de tari prin 271 de operatori de telefonie mobila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO