Business Hi-Tech

Crestere de venituri la Scala Business Solutions

10.11.2003, 00:00 22

Furnizorul de soft de afaceri Scala Business Solutions Romania estimeaza ca in acest an cifra sa de afaceri va fi de 2,4 milioane de dolari, in crestere cu aproximativ 500.000 de dolari fata de 2002.
"Ne asteptam ca jumatate din clientii nostri sa treaca la versiunea iScala 2.2., disponibila in Romania incepind de vineri. Versiunea este rezultatul cooperarii cu clientii, care au identificat anumite aspecte care trebuia imbunatatite", a declarat directorul general al companiei, Horia Negulescu. Versiunea contine o gama de noi solutii informatice pentru afaceri. Scala Business Solutions Romania are aproximativ 100 de clienti, la care s-ar putea adauga inca 10-15 pe parcursul anului viitor, potrivit estimarilor directorului general. "Aproape 60% dintre clientii companiei ruleaza deja noua versiune", a mentiont Steven Bendford, vicepresedinte pentru Europa al companiei olandeze Scala Business Solutions NV. In anul 2002, subsidiara din Romania si-a consolidat pozitia pe piata, dupa ce in luna martie a incheiat un parteneriat cu Ascent Technology pentru furnizarea solutiei Ascent CRM, iar in noiembrie a semnat un acord cu Edams Technology pentru furnizarea unei solutii pentru managementul regiilor de apa. Veniturile ontinute de Scala Business Solutions NV pe piata globala s-au ridicat, in anul 2002, la 77,8 milioane de euro (73,4 milioane de dolari).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO