Business Hi-Tech

Dasimpex ii aduce la un loc pe Orange, Connex si Zapp

10.06.2005, 18:39 26

Grupul Dasimpex, distribuitor de echipamente de telefonie mobila, va ataca piata cu un nou concept, Centrul Telecom, care reuneste in cadrul unui magazin unic standuri de distributie si service pentru clientii tuturor operatorilor importanti, Orange, Connex si Zapp, conform oficialilor companiei.

Un prim astfel de magazin a fost deschis la sfårsitul anului trecut in Unirea Shopping Center, dupa o investitie de aproximativ 100.000 de euro.

Intre timp noul concept a fost pus la punct si in magazine din Pitesti, Råmnicu Vålcea si Braila, iar anul acesta vor fi deschise alte 10 magazine de tip Centrul Telecom pe teritoriul tarii, investitiile totale ridicåndu-se la 150.000-200.000 de euro, a spus Sorin Stoica, presedintele grupului.

a??Un astfel de proiect ofera clientului posibilitatea de a alege in cunostinta de cauza oferta de servicii care i se potriveste cel mai binea??, a spus Stoica. a??Proiectul respecta rigorile de imagine ale tuturor operatorilor implicatia??.

In plus, alte cinci magazine din tara vor fi reorganizate in acest an pentru a oferi servicii in concordanta cu noul concept, au spus oficialii companiei.

Grupul Dasimpex a fost infiintat in 1998 si are sediul central in Piatra Neamt. Lantul national de distributie cuprinde in prezent 39 de magazine, grupul avånd o cota de 10% pe piata de distributie GSM, conform propriilor estimari. Dasimpex a avut o cifra de afaceri de 15 mil. $ anul trecut (12 mil. euro la cursul mediu anual), urmånd ca veniturile sa se dubleze anul acesta, conform estimarilor conducerii companiei. Grupul este detinut in proportie de 100% de Sorin Stoica. mihai.musatoiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO