Digi anunţă că a stins toate litigiile cu grupul Antena şi va retransmite programele acestuia

18 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Digi Communications (DIGI) anunţă pe bursă că a stins toate litigiile cu Antena Group şi că va începe să retransmită programele Tv ale grupului.

“Compania informează acţionarii şi investitorii că RCS & RDS, filiala din România a Societăţii (“RCS&RDS”), a încheiat în data de 15 iunie 2018 un contract de tranzacţie cu Antena Tv Group  şi Antena 3  (“Antena Group”). Ca urmare a acestui contract se sting toate litigiile dintre RCS&RDS şi Antena Group, împreună cu entităţile afiliate acestuia, cu privire la care am informat în detaliu piaţa şi investitorii noştri în cadrul prospectului de ofertă publică iniţială din data de 26 aprilie 2017, în cadrul prospectelor de oferte publice de obligaţiuni din 2016 şi 2017, cât şi în cadrul raportărilor periodice publice ulterioare.”, specifică anunţul companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
antena
, anunt
, grup
, programe
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide