Business Hi-Tech

EBS Romania deschide un centru de dezvoltare SAP

25.09.2008, 19:42 97

Compania EBS Romania, furnizor de solutii software integrate de gestiune ERP (Enterprise Resource Planning), negociaza cu mai multe companii din domeniul auto incheierea de parteneriate pentru furnizarea de servicii suport si mentenanta.
"Am infiintat in acest an un joint-venture cu firma msg systems AG din Germania si vom construi impreuna un centru de dezvoltare software SAP, in prezent am angajat primii 12 oameni. Luna viitoare vom demara discutiile pentru un joint-venture cu DaimlerChrysler Computing Services din Graz, Austria, si pregatim pentru luna noiembrie primul parteneriat in vederea intrarii pe piata de suport SAP, impreuna cu Cirquent GmbH Germania, membra a grupului BMW", a declarat pentru ZF Transilvania Daniel Metz, directorul general al companiei EBS Romania.
EBS a realizat in primele opt luni din acest an o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere a indicatorilor financiari cu 59% fata de perioada similara a anului trecut. Tot in aceasta perioada de timp profitul realizat de compania clujeana a fost de 760.000 de euro, in crestere cu 107% fata de acelasi interval din anul trecut. Pentru tot anul, firma estimeaza o cifra de afaceri de 5,6 mil. euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO