Business Hi-Tech

Euroweb si-a adus director de la Orange

09.04.2003, 00:00 36

Furnizorul de Internet Euroweb are un nou director general, Laurentiu Stan, un veteran al Orange Romania. Stan a coordonat departamentul comercial pe relatia cu clientii corporate ai Orange. Aceasta pozitie a fost unul dintre motivele pentru care Euroweb l-a considerat potrivit pentru postul de manager general. Euroweb Romania doreste sa se pozitioneze "decisiv" pe piata corporatista locala, iar experienta lui Stan pe acest segment este "un avantaj determinant", a explicat Gregg Betz, director general Euroweb International.
Euroweb Romania este filiala Euroweb International, unul dintre cei mai importanti furnizori de Internet din centrul si sud-estul Europei. Actionarul majoritar la Euroweb International este grupul olandez de comunicatii KPN.
Euroweb a fost unul dintre primii furnizori de Internet din Romania (1993) dar in prezent nu se regaseste intre primele companii din punct de vedere al cotei de piata. Gheorghe Rusu, care a ocupat functia de director general inainte lui Stan va primi functia de presedinte al Euroweb Romania. Rusu este si presedintele asociatiei furnizorilor de Internet ( ANISP).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO