Business Hi-Tech

Flamingo continua sa-si extinda reteaua de magazine

23.10.2008, 19:12 19

Compania Flamingo International, specializata in comertul cu produse electronice, electrocasnice si IT&C, va deschide luna aceasta doua magazine Flanco World, in Drobeta-Turnu Severin si Deva, in urma unei investitii totale de 800.000 de euro.

"Cele doua unitati se adauga altor trei magazine pe care Flamingo le-a deschis pe parcursul acestei luni, continuand astfel strategia de extindere a operatiunilor derulate la nivel national, anuntata la inceputul anului 2008. Am decis sa ramanem la planul de investitii initial, deoarece businessul Flamingo este unul destul de bine consolidat, suntem increzatori in succesul pe care noile locatii il vor avea si estimam ca incasarile pe care acestea le vor aduce in cadrul grupului vor fi destul de substantiale", a declarat Jiri Rizek, directorul general executiv al Flamingo International.
Cele doua unitati au o suprafata totala de 2.000 metri patrati. Afacerile Flamingo au crescut in primele sase luni cu 54% fata de perioada similara a anului trecut, la peste 340 mil. lei (92,6 mil. euro), iar pierderile s-au redus de la 15,8 mil. lei la 6,39 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO