Business Hi-Tech

Fondatorul RIM şi-a cerut scuze pentru problemele BlackBerry într-un clip video

Fondatorul RIM şi-a cerut scuze pentru problemele Black Berry într-un clip video

FOTO: Justin Sullivan

Autor: Claudiu Ilioiu

13.10.2011, 17:42 1166

Fondatorul Research in Motion (RIM), Mike Lazaridis si-a cerut scuze faţă de clienţi, joi, într-un clip video postat pe site-ul companiei canadiene, pentru întreruperile serviciilorBlackberry înregistrate la începutul acestei săptămâni.

"Îmi pare rău că nu am fost nici măcar pe aproape în a ne atinge obiectivul de a oferi comunicaţii fiabile şi în timp real", a spus Lazardis.

Acesta a anunţat că serviciile au revenit la normal în Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa. El a mai precizat că se lucrează intens pentru rezolvarea completă a problemelor BlackBerry în toate ţările.

RIM a spus că problema a apărut din cauza unei defecţiuni la reţeaua internă. Exista un sistem de rezervă dar acesta nu a funcţionat.

Şi în România câteva mii sau, după unele surse, zeci de mii de clienţi ai smartphone-urilor Blackberry, care sunt în principal manageri din companii, au avut e-mail-ul blocat şi nu au reuşit să mai folosească serviciile de mesagerie Blackberry sau să navigheze pe net de pe mobil, situaţie în care operatorii de telefonie mobilă care vând serviciul firmei canadiene în România au fost asaltaţi de reclamaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO