Business Hi-Tech

Genisoft: Statul le va face programul inspectorilor de teren cu soft şi tablete

Ciprian Jichici director general şi acţionar al Genisoft

Ciprian Jichici director general şi acţionar al Genisoft

Autor: Adrian Seceleanu

27.03.2014, 00:06 253
Instituţiile publice din România vor fi nevoite, într-un final, să apeleze la software şi tablete pentru a organiza şi monitoriza mai bine programul angajaţilor care merg pe teren - cum ar fi echipele de la Fisc - pentru că presiunea enormă pentru o colectare mai bună a taxelor îi va împinge în această direcţie, a declarat pentru ZF Ciprian Jichici, director general şi acţionar al Genisoft, un furnizor de servicii de dezvoltare software, audit, consultanţă şi training IT din Timişoara, cu afaceri de 7,5 mil. euro anul trecut.
 
„Este o presiune prea mare pe autorităţi pe segmentul de colectare pentru ca acestea să nu adopte asemenea soluţii. Este o zonă de interes foarte mare“, susţine Jichici, a cărui companie oferă deja, printre altele, companiilor soluţii de automatizare a forţei de vânzări, care sunt disponibile şi pe echipamente mobile, aşa cum sunt tabletele. Aceste soluţii le permit managerilor să vadă unde se află angajaţii cu ajutorul modulului GPS şi al conexiunii la internet, dar şi să le stabilească acestora o listă cu companii care să fie vizitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO