Business Hi-Tech

Internetul pe cartelă de la Cosmote merge cu viteze de până la 21,6 Mbps

30.08.2010, 23:47 239

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, amărit viteza maximă a serviciilor de internet mobil furnizate însistem prepay de la 7,2 Mbps până la 21,6 Mbps, începând cu data de23 august, potrivit unui anunţ al companiei.

Pentru a avea acces la noua viteză de descărcare a datelor,clienţii care utilizează "cartela internet" a companiei trebuie săfolosească un modem care permite o viteză de transfer de 21,6 Mbps,au precizat oficialii Cosmote România. La începutul lunii august,operatorul a lansat serviciul preplătit de acces mobil la internetprin tehnologia 3G, adresat utilizatorilor ocazionali, la un tarifde la 10 euro, fără TVA. Serviciile 3G ale Cosmote sunt disponibileîn 3.300 localităţi.

Noul serviciu în bandă largă este în prezent disponibil în douăpachete start: Cartela Internet, un pachet ce conţine o cartelă SIMşi un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fără TVA), saupachetul dedicat de date modem 3G şi cartela internet, care conţineun modem 3G ce oferă acces la internet cu viteze de până la 7,2Mbps şi o cartelă SIM cu 10 euro credit, totul pentru 34 euro (fărăTVA). Odată ce pachetul start este achiziţionat, clienţii potnaviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau potalege diverse extraopţiuni cu trafic inclus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO