Business Hi-Tech

ITC bate palma cu Computer Associates

18.03.2004, 00:00 22

Institutul pentru Tehnica de Calcul (ITC) a apelat la producatorul software Computer Associates (CA) pentru implementarea unei solutii antivirus si de securizarea comunicatiilor pe Internet.
Aplicatia, denumita eTrust Secure Content Manager (eSCM) este o solutie integrata pentru protejarea retelelor informatice in fata oricarui tip de atac. Sistemul analizeaza toate comunicatiile electronice (e-mail, accesul la Internet, FTP, mesagerie, etc.) care vin spre serverul ITC sau pleaca spre parteneri. In cazul detectarii unor posibile amenitari, aplicatia izoleaza fisierul cu probleme si actioneaza in functie de setul de reguli prestabilite de administrator (il poate sterge sau poate incerca repararea lui).
Solutia eTrust SCM face parte din ultma generatie de aplicatii create de CA, fiind adusa recent si pe piata romaneasca. La nivel mondial sunt aproximativ 200 de firme care au cumparat noua aplicatie. "In conditiile in care companiile utilizeaza tot mai mult Internetul pentru comunicatii si culegere de informatii, asigurarea securitatii retelelor devine o prioritate pentru toata lumea", a apreciat Tudor Edu, marketing manager al ITC.
Computer Associates este prezenta pe piata romaneasca prin DNA Software, ca distribuitor al intregii game de aplicatii CA pentru gestiunea afacerilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO