Business Hi-Tech

Kaspersky a vandut 13.000 de licente antivirus la justitie

15.09.2009, 18:29 39

Kaspersky Lab Romania, reprezentanta producatorului rus desolutii de securitate informatica, a redus cu cinci puncteprocentuale cota de piata vizata pentru acest an, la 20-25%, caurmare a crizei economice care afecteaza afacerile locale.

"Daca la inceputul anului aveam ca obiectiv o cota de 30% pepiata romaneasca a solutiilor de securitate, acum cred ca 20-25%este una mai realista. Criza a afectat vanzarile din primulsemestru, mai ales pe segmentul de retail", a declarat directorulgeneral al Kaspersky Romania, Teodor Cimpoesu. El a aratat caponderea vanzarilor catre segmentul corporate reprezinta 50% dintotal.

"Pentru acest segment, aveam ca obiectiv o cota de 60% dintotalul vanzarilor. Acesta a avut o crestere importanta in primultrimestru, mai ales ca am castigat clienti noi, unii dintre acestiamigrand de pe alte solutii de securitate", a spus Cimpoesu.

Cel mai mare contract incheiat de Kaspersky Romania in acest aneste cel cu Ministerul Justitiei si consta in 13.000 de licente.Kaspersky Lab a lansat marti solutiiile de securitate InternetSecurity 2010 si Anti Virus 2010, acestea fiind disponibile pepiata din Romania prin parteneri si prin magazinul online alcompaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO