Business Hi-Tech

kpnQwest/GTS incheie parteneriate

05.03.2003, 00:00 13

Clientii kpnQwest/GTS-Romania vor avea acces mai rapid la Internet datorita unui parteneriat pe care compania l-a incheiat cu firma americana Akamai. Prin instalarea serverelor Akamai in centrul de date kpnQwest /GTS -Romania de la Bucuresti utilizatorii finali vor mai putea sa descarce, la o viteza mai mare, continut web furnizat de AmericaOnLine, Yahoo!, Harley-Davidson Inc., IBM Corporation, MTV Networks Sybase sau Terra Lycos.
"Prin realizarea si implementarea parteneriatului cu Akamai, dorim sa punem la dispozitia atat a clientilor nostri cat si a utilizatorilor individuali care se conecteaza la Internet prin reteaua kpnQwest/GTS -Romania, posibilitatea unui acces rapid si stabil la imensa baza de date multimedia existenta pe WorldWideWeb",  a declarat Dan Mihaescu, country manager kpnQwest/GTS -Romania.
Akamai, companie cu sediul in Cambridge, Massachusetts este furnizor mondial de servicii si infrastructura e-business pentru distribuirea de continut audio/video si software peste Internet (CSD -Content Delivery Services). Platforma hardware cuprinde mai mult de 12.600 servere distribuite in peste 1.000 de retele din 66 de tari.
Compania kpnQwest /GTS -Romania este parte a GTS Central Europe, unul dintre cei mai importanti furnizori regionali de servicii de comunicatii de date si hosting. kpnQwest /GTS -Romania opereaza o conexiune externa de 930Mb/s.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO