Business Hi-Tech

KPNQwest va transmite live pe Internet CERF 2001

08.05.2001, 00:00 19



Compania KPNQwest va transmite live, prin intermediul Internet-ului, imagini de la targul de IT&C CERF 2001, si va gazdui in propriul DataCentre din Bucuresti site-ul expozitiei, asigurand un acces la web cu o rata de transfer de 8 Mbit/s pe toata durata evenimentului. Initiativa este o premiera in istoria targurilor si expozitiilor IT&C din Romania.

Pe langa transmisiunile live, targul virtual ce poate fi accesatprin site-ul www.cerf.kpnqwest.ro va contine si o baza de date cu planurile pavilioanelor si descrieri ale companiilor expozante.

Dupa inchiderea CERF 2001, site-ul va pune la dispozitia internautilor un tur virtual al targului, rezumate off-line ale evenimentelor majore care au avut loc in cadrul editiei din acest an precum si interviuri cu reprezentantii firmelor expozante si opinii ale vizitatorilor.

"KPNQwest va participa la CERF, pe care il consideram un prilej excelent pentru noi, cu un stand cu o suprafata de 30 de metri patrati si va prezenta vizitatorilor servicii de comunicatii de date pe fibra optica de ultima generatie pregatite pentru lansarea pe piata romaneasca", a spus Marius Panait, vice-presedinte si managing-director al KPNQwest Romania.

Printre serviciile ce vor putea fi evaluate la CERF se numara pachetul Business Connect (ce cuprinde serviciile Traveller, Dedicated Connect si Dial-up), retele virtuale private bazate pe Internet Protocol (IP-VPN) si platforma de hosting DataCentre (ce cuprinde serviciile Basic Hosting, Dedicated Hosting si Shared Hosting).

KPNQwest DataCentre Bucuresti este montat direct pe circuitul de fibra optica de 34 Mbit/s ce leaga Romania de inelul estic al retelei pan-europene EuroRings.





Compaq Romania va participa la CERF 2001

Compaq Computer Romania a luat decizia sa participe anul acesta, pentru prima data, la targul de tehnologia informatiei CERF.

Potrivit unui comunicat al companiei, Compaq este in primul rand un furnizor de solutii IT cu grad ridicat de complexitate, de aceea la CERF - targ orientat in principal catre piata de tip consumer - in standul companiei vor fi prezente numai produse apartinand acestei game.

Alaturi de hand-held-urile iPAQ, desktop-urile iPAQ, Presario si Deskpro, notebook-urile din familiile Presario si Armada si proiectoarele MP2800, vizitatorii CERF vor putea sa vada cum functioneaza o solutie wireless Compaq.

"Conform studiului IDC recent dat publicitatii, anul trecut compania noastra s-a detasat pentru al treilea an consecutiv, ca lider incontestabil al pietei locale de IT," a spus Calin Tatomir, director de vanzari Compaq Romania, care a adaugat ca "Aceasta pozitie ne obliga sa sustinem eforturile tuturor celor care contribuie la dezvoltarea pietei romanesti de IT&C".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO