Business Hi-Tech

Mai multe emisiuni Pro Tv pe telefonul Orange

26.05.2005, 17:56 20

Orange Romånia a extins parteneriatul cu grupul Media Pro, in sectiunea video a portalului Orange World fiind adaugate cele mai recente episoade din serialele "Numai iubirea" si "Baieti buni", ultimele editii ale emisiunilor "Teo" si "Promotor" si noi videoclipuri, conform oficialilor operatorului de telefonie mobila.

"In viitor, in oferta de servicii de continut video intentionam sa adaugam si alte televiziuni si sa extindem colaborarile existente astfel incåt clientii Orange sa poata avea acces direct pe mobil la cåt mai multe din emisiunile si programele lor preferate", a declarat Yves Gauthier, directorul comercial al operatorului.

Prin intermediul portalului Orange World, lansat in luna aprilie, clientii operatorului pot viziona direct pe telefonul mobil emisiunile si productiile video ale grupului Media Pro. In luna octombrie 2004, operatorul a lansat tehnologia EDGE, care permite clientilor sa vizioneze programe TV direct pe terminalul mobil. Extinderea parteneriatului suplimenteaza continutul serviciilor video oferite de Orange prin colaborarea cu Media Pro, si anume televiziune live Pro TV International, stirile zilnice de la Pro TV, Pastila de Fitness si videoclipuri cu vedete invitate la chat-ul Apropo.

Orange Romånia are peste cinci milioane de abonati si si-a propus ca in 2005 sa atraga un milion de clienti. Compania va investi anul acesta cel putin 200 mil. $ (155 mil. euro) in dezvoltarea retelelor, a declarat recent Richard Moat, director executiv (CEO).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO