Business Hi-Tech

Ministerul Justitiei cumpara echipamente IT de 6,2 mil. euro

09.06.2010, 23:04 31

Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti va organiza olicitatie la sfarsitul lunii pentru achizitionarea unui sisteminformatic de inregistrare a sedintelor de judecata, valoareacontractului fiind estimata la 6,2 milioane de euro (26,3 milioanede lei), potrivit unui anunt de pe www.e-licitatie.ro.

Ministerul vrea sa cumpere echipament audiovizual, masini deprocesare a datelor hardware, accesorii de echipamente audio,aparate de conversie a semnalelor de frecventa audio si pachetesoftware si sisteme informatice.

Contractul, finantat din bugetul de stat alocat MinisteruluiJustitiei, va fi valabil cinci luni de la data atribuirii. Conformanuntului de pe e-licitatie.ro, companiile care doresc sa participetrebuie sa depuna o suma de 44.200 de lei (10.500 de euro), la carese adauga o garantie de buna executie de 5% din valoareacontractului fara TVA, (22.100.840 de lei, circa 5,2 milioane deeuro).

Ministerul Justitiei a limitat numarul operatorilor economiciparticipanti la licitatie la minim 5 si maxim 10, unul dintrefactorii care vor conta la selectie fiind cifra de afaceri pe treiani si numarul expertilor proprii implicati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO