Business Hi-Tech

Mio Technology a lansat o gamă nouă de dispozitive GPS

Mio Technology a lansat o gamă nouă de dispozitive GPS

Autor: Ştefan Vrabie

15.06.2011, 13:07 259

Mio Tehnology, numărul unu pe piaţa locală de sisteme GPS, alansat pe piaţa locală o nouă gamă de dispozitive GPS cu preţuriîntre 300 şi 950 de lei. Noile dispozitive au la bază un softwareSpirit optimizat cu funcţii suplimentare de navigare şi cuactualizare gratuită a hărţilor pentru întreg teritoriul Europei,pentru doi ani.

Odată cu lansarea noilor dispozitive, Mio va oferiutilizatorilor şi posibilitatea de a utiliza hărţi închiriatepentru o perioadă de trei zile, şapte zile sau o lună. Cele nouădispozitive noi mai includ şi căutare Google integrată şi diversefuncţii media.

Actualizarea software-ului Spirit oferă posibilitatea de aprevizualiza patru rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea maiscurtă, cea mai simplă şi cea mai economică.

O altă funcţie nouă în gama de dispozitive Mio este asistenţă laparcare, care permite afişarea listei parcărilor disponibile pe orază de 1 Km de la destinaţie şi ghidarea pe banda corectă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO