Business Hi-Tech

Orange: apeluri si SMS-uri nelimitate

14.04.2009, 19:16 462

Orange, numarul unu pe piata locala de telefonie mobila, a lansat o noua oferta agresiva, prin care urmareste sa-si majoreze numarul de clienti pe segmentul utilizatorilor cu varste intre 14 si 26 de ani, carora le asigura convorbiri si mesaje nelimitate cu 3 sau 5 numere din reteaua Orange la un cost care incepe de la 6,99 euro pe luna.

 
Aproape 4 milioane de romani au intre 14 si 26 de ani
Aproximativ 3,8 milioane de persoane din Romania au varste cuprinse intre 14 si 26 de ani, conform datelor detinute de Institutul National de Statistica.
Convorbirile si SMS-urile nelimitate sunt disponibile pentru clientii (abonati sau utilizatori de cartele prepay) care au intre 14 si 26 de ani, sunt inscrisi in programul Orange Young si au deja activata cel putin o optiune de voce. In cazul utilizatorilor de cartele prepay, extraoptiunile au un cost de 2,99 si 4,99 euro pe luna si asigura convorbiri si SMS-uri nelimitate cu un numar de 3, respectiv 5 numere din reteaua Orange.
Cele 3 sau 5 numere Orange nu trebuie sa fie inscrise in Orange Young.
Cea mai ieftina extraoptiune Orange Young are un cost de 4 euro pe luna si asigura 400 de minute si 400 de SMS-uri in retea si 20 de minute pentru apeluri nationale si internationale.
Astfel, daca un utilizator prepay isi activeaza cele doua extraoptiuni are acces pentru 7 euro pe luna la convorbiri si SMS-uri nelimitate cu trei numere Orange, 400 de minute si 400 de SMS-uri cu orice alte numere Orange si 20 de minute internationale sau nationale. Cele doua extraoptiuni sunt disponibile si pentru clientii cu abonament, avand un cost de 3,55 euro si 5,9 euro, diferenta fata de tarifele prepay rezultand din aplicarea TVA.
 
Trafic inclus pe internet
Clientii care activeaza extraoptiunile vor primi 10, respectiv 50 MB de trafic care pot fi consumati pentru navigarea pe site-urile wap si de internet, direct de pe telefonul mobil. Dupa terminarea traficului inclus se aplica tariful promotional de 0,2 euro/MB sau de 0,4/5MB, in functie de optiunea Orange Young activata. Accesul si navigarea in portalul Orange World sunt nelimitate.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO