Business Hi-Tech

Orange lanseaza asigurare impotriva somajului si un serviciu de setare de la distanta a telefonului

15.04.2010, 16:54 67

Orange, numarul unu pe piata locala de telefonie mobila, alansat in parteneriat cu compania Alico (fosta AIG Romania) opolita de asigurare cu un cost de un euro pe luna care acoperariscul de neplata a facturilor catre operator pana in limita uneisume ce poate ajunge la 800 de euro. "Asigurarea pentru factura seadreseaza clientilor care se confrunta cu dificultati economice sicelor interesati sa acopere riscurile de neplata a facturii insituatiile de invaliditate. Cu serviciul Asigurarea pentru factura,clientii Orange nu au grija platii facturii la mobil timp de 6luni, indiferent de numarul de abonamente detinute. Asigurarea estevalabila pentru situatiile in care clientii Orange intra in somaj,in limita valorii de 80 de euro si in situatiile de invaliditatetotala, in limita a 800 de euro. Asigurarea pentru factura costa 1euro/luna (nu se percepe TVA), valoare care se va regasi pe facturalunara a clientilor", potrivit reprezentantilor Orange.

Compania a lansat si un serviciu prin care angajatii Orange sepot conecta la telefonul mobil al utilizatorului pentru a-l asistain realizarea unor activitati precum setarea contului de e-mail siweb, setari legate de sistemul de operare, conectarea accesoriilorsi sincronizarea datelor de pe telefon si calculator.

Pentru a avea acces la acest serviciu "utilizatorii trebuie saapeleze Serviciul Clienti Orange pentru a solicita asistenta ladistanta pentru configurarea smartphone-ului. In timpul apelului,clientul va instala o aplicatie pe mobil, prin simpla accesare aunui link dintr-un mesaj scris primit de la expertul Orange. Odatacu terminarea apelului la Serviciul Clienti, sesiunea se incheie siaplicatia se deconecteaza automat", spun reprezentantiioperatorului.

Serviciul Smartphone Expert este disponibil pentru toti clientiicare utilizeaza optiunea My Smartphone, care are un cost de 9 europe luna (TVA inclus) si care include un trafic de 500 MB pe lunapentru navigare pe internet si acces nelimitat in Portalul Orangepe mobil.

"Asistenta oferita in operatiunile care necesita un anumit gradde expertiza tehnica, impreuna cu serviciile de protectie in cazulaparitiei unor situatii neprevazute, sunt principalele directii incare am dezvoltat pana in prezent programul Orange Care", adeclarat Sorin Blideran, Senior Product Manager Orange Romania.

In prezent, din portofoliul Orange Care fac parte 7 servicii:Redirectionarea apelurilor in caz de urgenta, Asigurarea pentrutelefon, card de date si modem, SIM Agenda Back-up, Transfer decontinut, Buy-Back pentru telefoanele mobile, alaturi de serviciileAsigurarea pentru factura si Smartphone Expert.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO