Business Hi-Tech

Orange lansează o aplicaţie pentru clienţii care merg cu metroul în Bucureşti

Orange lansează o aplicaţie pentru clienţii care merg...

Autor: Adrian Seceleanu

05.11.2014, 00:06 164

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat o aplicaţie - Metroul Orange 4G, realizată de agenţia de advertising Publicis România, care le oferă clienţilor companiei din Bucureşti care utilizează acest mijloc de transport acces la filme, muzică, jocuri şi cărţi în format audio. Aplicaţia este disponibilă pentru smartphone-uri cu platformele software de la Apple şi Google.

Odată descărcată, aplicaţia oferă acces la conţinutul menţionat după scanarea unor coduri QR de pe materialele promoţionale instalate de Orange la metrou. Traficul de date în interiorul aplicaţiei este gratuit.

Aplicaţia Metroul Orange 4G include jocuri de perspicacitate create pentru această aplicaţie, melodiile din spoturile de promovare ale Orange, filme de la festivalul de animaţie Anim’est, documentare Discovery şi cărţi de la editura Humanitas, conform datelor comunicate de operator.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO