Business Hi-Tech

Orange lansează şi o soluţie de finanţare pentru telefoane şi accesorii cu o dobândă de 14% pe an

Orange lansează şi o soluţie de finanţare pentru telefoane şi accesorii cu o dobândă de 14% pe an

Autor: Adrian Seceleanu

21.08.2019, 00:00 15591

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat prin intermediul serviciului său de plăţi cu mobilul Orange Money o soluţie de finanţare pentru telefoane, tablete şi accesorii ce pot fi achiziţionate în magazinele companiei. Prin intermediul serviciului My Reserve, clienţii pot contracta împrumuturi cu o dobândă anuală de 14% şi rate fixe, conform sursei citate. „

Clienţii pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei şi 10.000 lei, cu rambursare flexibilă ce se poate face între 3 şi 24 de luni sau anticipat, fără costuri suplimentare. Clienţii Orange Money au la dispoziţie un simulator de credit unde îşi pot face propriul calcul, precum şi programarea unei vizite în cel mai apropiat magazin Orange“, potrivit datelor Orange.

„My Reserve completează portofoliul de servicii Orange Money şi pune la dispoziţia clienţilor o soluţie de finanţare prin care pot achiziţiona un telefon cu avans 0. Este un credit pe care îl controlează chiar ei prin aplicaţie“, a declarat Haris Hanif, CEO al Orange Money România. Şi grupul Telekom le oferă clienţilor acces la credite pentru achiziţia de telefoane, prin serviciul Telekom Banking, furnizate prin intermediul polonezilor de la Alior Bank. Compania de cablu Digi le oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona telefoane în rate prin intermediul ING. 

AFACERI DE LA ZERO