Business Hi-Tech

Orange relanseaza oferta de telefonie fixa la pachet cu internet

13.05.2008, 20:12 45

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a relansat oferta integrata de servicii de telefonie fixa si internet pentru clienti rezidentiali si companii (denumita Home sau Office Pack), lansand noi planuri tarifare si, in unele cazuri, majorand limita de trafic pe internet sau adaugand pachete de apeluri gratuite catre diverse destinatii.
Orange nu a redus niciunul din tarifele pentru serviciile de telefonie fixa si internet in luna noiembrie a anului trecut, dar a adaugat planuri cu tarife mai mici. In ceea ce priveste oferta destinata clientilor rezidentiali (Home Pack), Orange a adaugat doua noi abonamente, Home Pack 12 Anytime si Home Pack 18, cu tarife lunare de 12, respectiv 18 euro, fara TVA.
Abonamentul HP 12 Anytime include apeluri gratuite intre telefonul fix si mobilele Orange aflate pe acelasi cont de abonat, in limita a 3.000 de minute (50 de ore) pe luna, apeluri ce pot fi efectuate la orice ora. Posibilitatea de a realiza aceste apeluri, in grupul de utilizatori, reprezinta singura diferenta fata de abonamentul HP 12, cu acelasi tarif lunar, care insa permite efectuarea apelurilor gratuite in afara orelor de varf. Totusi, noul abonament HP 12 Anytime include un trafic pe internet mai mic, de 1,5 GB, fata de planul tarifar HP 12.
In cazul celui mai scump abonament destinat clientilor rezidentiali, cu un tarif lunar de 24 de euro, Orange a adaugat ofertei existente un pachet de 100 de minute de apeluri internationale catre Zona 0 (retele fixe din Europa, SUA si Canada) si a majorat de la 4 GB la 6 GB volumul de date inclus in abonament.
Orange nu a modificat oferta pentru abonamentul HP 12.
In cazul clientilor care au contractat deja abonamente Home sau Office Pack, ale caror conditii au fost modificate de Orange, operatorul va actualiza lista de servicii in conformitate cu oferta actuala, in doua etape. Astfel, incepand din data de 12 mai, clientii au acces la tariful pentru apeluri internationale de 7 eurocenti pentru Zona 0 si tariful pentru trafic suplimentar de date si noile pachete de date, au precizat pentru ZF oficialii Orange. Celelalte schimbari, respectiv adaugarea pachetelor cu minute incluse pentru apeluri internationale, iar pentru clientii Office Pack posibilitatea de a adauga numerele favorite in afara flotei, vor fi disponibile in perioada urmatoare.
In ce priveste oferta destinata companiilor, pe langa Office Pack 24 si Office Pack 36, Orange a lansat pentru clientii business pachetul Office Pack 18. In cazul abonamentelor deja existente, OP 12 si OP 24, Orange a majorat la 6 GB, respectiv 14 GB volumul de date inclus, si a modificat si numarul de minute incluse pentru apeluri internationale catre Zona 0.
Orange ofera clientilor care se aboneaza pe o perioada de doi ani dispozitivul HSDPA prin care se realizeaza comunicatiile de voce si date la pretul de 1 euro cu TVA.
Home & Office Pack ofera acces la internet broadband in zonele cu acoperire 3G+. In prezent, Orange detine o retea broadband care cuprinde peste 300 de localitati cu acoperire 3G+ la viteze de download de pana la 3,6 Mbps si upload de pana la 1,46 Mbps, acoperire 3G+ cu viteze de pana la 7,2 Mbps in mai multe locatii din Bucuresti si acoperire nationala EDGE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO