Business Hi-Tech

Prima licitaţie de la Comunicaţii, în mandatul lui Dan Nica: servicii de “curăţenie temporare”

Prima licitaţie de la Comunicaţii, în mandatul lui Dan Nica: servicii de “curăţenie temporare”

Foto: Silviu Matei

Autor: Adrian Seceleanu

27.05.2012, 18:17 882

Prima licitaţie lansată de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) de când şeful instituţiei este Dan Nica, are ca obiect achiziţia de servicii de "curăţenie temporare" pentru cele două sedii ale ministerului, potrivit unui anunţ publicat pe pagina web a MCSI. Serviciile ar urma să fie prestate până la data de "maxim" 31 iulie 2012, iar bugetul estimat de MCSI pentru achiziţie este de 60.000 de lei (13.000 de euro).

"Obiectul principal al contractului ce se va încheia constă în prestarea de servicii de curăţenie curentă şi generală şi de prestarea de servicii de reparaţii şi întreţinere clădiri care se vor realiză în următoarele spaţii: hol acces; casa scărilor; holurile de la parter până la ultimul etaj inclusiv; birourile de la parter până la ultimul etaj inclusiv; trotuarul şi suprafeţele de acces în clădire; grupurile sanitare de la parter până la ultimul etaj inclusiv; rampă de gunoi; spaţiul de parcare al autovehiculelor; alte spaţii anexe(subsol, terasă, etc). Serviciile de curăţenie curentă şi generală şi de prestarea de servicii de reparaţii şi întreţinere clădiri vor fi prestate până la data de maxim 31.07.2012.", potrivit anunţului.

MCSI a aşteptat oferte pentru aceste servicii până în data de 24 mai.

Pe de altă parte, conform datelor de pe pagina web, MCSI a anulat unele licitaţii lansate în perioada în care instituţia era condusă de Răzvan Mustea Şerban, una dintre ele fiind cea prin care se avea în vedere achiziţia de servicii de telefonie mobilă pentru angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24