Business Hi-Tech

Răzvan Pătrunoiu, managing director, Concentrix România, furnizor global de servicii şi tehnologii customer experience ce are deschise 24 de roluri pentru recrutare: Suntem prezenţi în şase oraşe din România - Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj, Galaţi şi Ploieşti, cu o echipă de peste 2.500 de colegi

Răzvan Pătrunoiu, managing director al Concentrix România.

Răzvan Pătrunoiu, managing director al Concentrix România.

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.04.2024, 16:45 59

Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), furnizor global de servicii şi tehnologii customer experience (CX), care a achiziţionat la finalul anului 2023 compania Webhelp - unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de externalizare a proceselor de business (BPO) la nivel european – şi au activat sub denumirea Concentrix + Webhelp anunţă tranziţia la numele Concentrix, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

„Suntem prezenţi în şase oraşe dinamice din România - Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj, Galaţi şi Ploieşti, şi avem o echipă de peste 2.500 de colegi cu competenţe lingvistice în peste 20 de limbi străine (...). Rebranding-ul nostru (...) marchează începutul unei ere transformative, în care modelele noastre de lucru – hibrid, remote şi on-site – corespund agilităţii şi rezilienţei cerute de contextul global actual.  (...) Ne luăm angajamentul de a dezvolta talentele de azi şi de a sprijini aspiraţiile tinerilor de mâine. Misiunea noastră este să oferim constant rezultate excepţionale şi să anticipăm nevoile de business de mâine“, a spus Răzvan Pătrunoiu, managing director al Concentrix România.

Concentrix vrea să recruteze peste 500 specialişti în 24 roluri diverse, de la customer experience, la profesionişti în tehnologie, au mai transmis reprezentanţii companiei.

„Prin acest rebranding, ne consolidăm poziţia de lider în tehnologie şi servicii, fiind o companie orientată către oameni, susţinută de tehnologie avansată şi alimentată de inteligenţă. Fie că este vorba de proiectarea unor experienţe de brand revoluţionare, de dezvoltarea şi scalarea tehnologiilor AI sigure sau gestionarea operaţiunilor digitale, integrăm soluţii complete care adresează cele mai complexe provocări ale clienţilor noştri", a spus Chris Caldwell, preşedinte şi CEO al Concentrix.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO