Business Hi-Tech

RCS&RDS convoacă AGA după o demisie din Consiliul de Administraţie

RCS&RDS convoacă AGA după o demisie din Consiliul de...

Autor: Adrian Seceleanu

17.08.2013, 14:13 28393

Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de comunicaţii, a convocat pentru data de 12 septembrie o adunare generală ordinară (AGA) a acţionarilor, pe ordinea de zi figurând printre altele şi „constatarea rămânerii unui loc vacant în Consiliul de Administraţie ca urmare a demisiei unui administrator“, potrivit unui convocator publicat de operator în Monitorul Oficial.

Anunţul nu precizează numele managerului care şi-a dat demisia, însă persoana în cauză ar putea fi Niculae Pleşa, director comercial al RCS&RDS din anul 2009, care - potrivit informaţiilor ZF - ar fi plecat din companie la finele lunii mai. Compania nu a comentat din luna mai până în prezent informaţiile despre plecarea lui Pleşa.

Pe agenda AGA din septembrie se mai află „revocarea şi/sau alegerea unor membri ai Consiliului de Administraţie şi stabilirea duratei mandatului acestora; fixarea remuneraţiei membrilor aleşi ai CA pentru exerciţiul financiar în curs; stabilirea competenţelor pentru fiecare dintre membrii CA“. RCS&RDS a avut anul trecut afaceri de 459 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO