Business Hi-Tech

Recrutare online prin WAP

14.03.2001, 00:00 22



Compania HumanResources.ro a lansat ieri primul site WAP dedicat exclusiv recrutarii de personal. Aplicatia a fost realizata in colaborare cu MobiFon Connex si se doreste a fi "un deschizator de drumuri" pe piata de e-recruting din Balcani.

Aplicatia WAP poate fi accesata la adresa wap.HumanResources.ro si contine o rubrica destinata companiilor si una care se adreseaza candidatilor.

In perioada 15 martie - 15 aprilie, firmele romanesti vor avea posibilitatea de a-si publica gratuit pe site o ofeta de angajare. Ofertele publicate pe swww.humanresources.ro vor aparea implicit si pe site-ul WAP.

Compania a lansat propriul site de recrutare online in septembrie 2000 la adresa de Internet www.humanresources.ro. De atunci, proiectul s-a extins in intreaga regiune balcanica.

In fiecare luna, pe site-ul romanesc sunt publicate 150.000 de anunturi, in baza de date fiind inscrisi pana in prezent aproximativ 6.000 de candidati.

"Sunt convins ca recrutarea online va avea succes mai mare in viitor dat fiind ritmul de crestere al numarului utilizatorilor Internet. In prezent acesta ridicandu-se la 750.000 dar in 2-3 ani s-ar putea ridica la 2-3 milioane", a declarat Liviu Rusu, Business Development Manager in cadrul HumanResources.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO