Business Hi-Tech

Romtelecom: pachet nou de servicii pentru companii

02.03.2009, 17:42 17

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, a lansat un serviciu pentru firme care include convorbiri gratuite in reteaua companiei, catre alti operatori de telefonie fixa locali si externi si intr-un grup de utilizatori creat la nivelul companiilor, precum si acces la internet, la preturi de la 16,66 euro (TVA inclusa).

Denumit VoceNet Office, serviciul se adreseaza companiilor mici si mijlocii. Dupa epuizarea minutelor incluse in abonament, tarifele pentru convorbiri catre retelele de telefonie fixa pornesc de la 0,025 euro/minut, iar pentru convorbirile catre retelele de telefonie mobila si internationale sunt tarifate de la 0,08 euro/minut.
"Acesta este primul pachet de servicii prin care clientilor companii ai Romtelecom le sunt oferite gratuit mii de minute de convorbiri intr-un grup definit de utilizatori la nivelul companiilor, dar si garantarea calitatii serviciilor, prin SLA (Service Level Agreement), atat pentru voce, cat si pentru Clicknet", spun oficialii companiei.
Acordul privind nivelul calitatii serviciului garanteaza, in cazul Clicknet, o perioada maxima de restabilire a conexiunii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO