Business Hi-Tech

Romtelecom taie preţurile la net şi voce pentru firme

Autor: Adrian Seceleanu

30.09.2010, 23:20 37

Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori locali deservicii de comunicaţii, şi-a relansat oferta de servicii de voceşi date pentru companii, reducând şi simplificând structuraabonamentelor şi introducând o serie de funcţii noi. De asemenea,unele tarife au fost diminuate.

Noul portofoliu de servicii de telefonie fixă cuprinde patruproduse, cu preţuri începând de la 9,9 euro pe lună (fără TVA).

Spre exemplu, planul tarifar Standard Plus include, pentru 9,9euro pe lună, 100 de minute de apeluri către reţele de telefoniefixă şi reţaua mobilă a Cosmote, tarife unice indiferent depalierul orar. Cel mai scump abonament de voce, Nelimitat All, cuun tarif lunar de 24,9 euro, include în plus faţă de planul tarifarNelimitat 500 de minute de apeluri către reţelele naţionale detelefonie mobilă, altele decât Cosmote.

Romtelecom a simplificat şi oferta de servicii de internet,reducând la trei numărul de abonamente.

Cele trei tipuri de abonamente au preţuri începând de la 5,9euro pe lună (fără TVA): Clicknet Standard cu viteze de download depână la 6 Mbps, Clicknet Plus (până la 12 Mbps) şi Clicknet Extra(până la 30 Mbps).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO