Business Hi-Tech

Romtelecom vinde abonamente la meciurile din UEFA Champions League pe dolcetv.ro

Autor: Adrian Seceleanu

23.09.2011, 00:00 797

Romtelecom, numărul doi pe piaţa locală de servicii TV, a început să vândă din această lună abonamente care le permit utilizatorilor să vizualizeze prin internet, pe portalul dolcetv.ro, toate meciurile din competiţia UEFA Champions League.

"Pachetul de sport oferit de dolcetv.ro se accesează pe bază de abonament, disponibil în următoarele variante: o zi (1 euro, TVA inclus); 1 lună (4 euro, TVA inclus); 6 luni (12 euro, TVA inclus). Plata se poate face prin sms, card, pay pal sau apelarea unui număr cu suprataxă (de tip 0900) apelabil doar din reţeaua Romtelecom. Clienţii Romtelecom beneficiază de o ofertă promoţională de 6 euro pentru 6 luni", au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei. "Pachetul de sport include, pe lângă meciurile din UEFA Champions League, rezumate ale acestora şi conţinutul difuzat pe canalele Dolce Sport, inclusiv meciuri din Liga 1 transmise de această televiziune." Portalul Dolcetv poate fi accesat de pe orice PC, mai multe tipuri de smartphone sau tablete indiferent de furnizorul de servicii de internet. Prin portalul DolceTV utilizatorii pot urmări şi filme şi unele posturi TV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO