Business Hi-Tech

Samsung cere companiei Apple să prezinte următorul iPhone, iPad

no title
30.05.2011, 09:49 512

Samsung Electronics a cerut în instanţă previzualizareaprototipurilor de iPhone şi iPad, care sunt în proces de fabricare,pentru a folosi informaţiile împotriva acuzaţiilor că ar fi copiatprodusele Apple, informează Bloomberg.

Samsung doreşte să vadă versiunile finale ale următoareigeneraţii de iPhone şi iPad pentru a disipa confuziile existentereferitoare la asemănarea dintre produsele Samsung şi Apple carevor fi lansate în aceeaşi perioadă.

Cerinţa vine în urma deciziei Apple de a da în judecată companiaSamsung, acuzând-o că a copiat design-ul şi interfaţa produseloriPhone şi iPad utilizându-le la smatphone-ul Galaxy S4G şi tabletaGalaxy Tab.

Potrivit documentelor prezentate în instanţă, Apple doreşte caprodusele Samsung asemănătoare cu cele Apple să nu mai fie puse învânzare. În plus, termenul de prezentare a noilor produse Apple, pecare compania Samsung le-a cerut este până la data de 13 iunie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO