Business Hi-Tech

Sistec a raportat afaceri de 9 mil. euro, plus 28%

25.02.2009, 19:14 40

Sistec, integratorul si furnizorul de servicii IT din grupul RTC Holding, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, a incheiat 2008 cu o cifra de afaceri de 9 mil. euro, in crestere cu 28% fata de anul precedent.

"Ne-am situat cu cateva procente sub estimarile initiale (10 mil. euro) pe fondul intarzierii unor proiecte in ultimele doua luni ale anului. S-au prelungit termenele de semnare ale unor contracte, clientii axandu-se mai mult pe dezvoltarea core businessului mai degraba decat pe implementari", a declarat Marius Capraru, CEO al Sistec.
Sistec asigura suport IT si realizeaza implementari de soft SAP, Abas si Cogito - o solutie ERP (de planificare a resurselor companiilor) proprie. Capraru a precizat ca toate liniile de business au inregistrat rulaje intre 1,1 si 2,2 mil. euro.
Compania a lansat pe piata locala o solutie CRM (pentru managementul relatiei cu clientii), CAS PIA, care va fi oferita in regim SaaS, prin internet.
Sistec mizeaza pe o crestere organica de 10% in 2009. Compania are peste 300 de angajati, iar Capraru spune ca au fost cateva disponibilizari, iar procesul de recrutare a fost incetinit sau chiar stopat pentru anumite divizii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO