Business Hi-Tech

Siveco bate palma cu IBM

29.12.2004, 00:00 11

Furnizorul de aplicatii software pentru afaceri si servicii IT Siveco Romania a semnat un acord de colaborare cu IBM Romania, atat pe partea de software, cat si pentru infrastructurile hardware, care este valabil nu numai pe piata romaenasca, ci si in alte sase tari din regiune (Bulgaria, Croatia, Polonia, Ungaria, Ucraina si Republica Moldova).
Potrivit acestui angajament, cele doua companii se vor sprijini reciproc in activitatile comerciale. Specialistii Siveco vor transpune aplicatiile de business pe platformele IBM Websphere si Data Base 2, fiind optimizate pentru infrastructurile hardware gen IBm eServer xSeries si IBM eServer pSeries. In schimb, IBM va oferi companiei suport tehnic si sprijin financiar pentru activitatile de marketing.
Noul parteneriat extinde astfel colaborarea dintre Siveco Romania si IBM Romania, iar acordul nu exclude posibilitatea de a extinde aceasta colaborare si in alte regiuni ale lumii sau pentru alta gama de produse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO