Business Hi-Tech

SIVECO prinde un contract de 1,5 mil. euro cu vamile din Turcia

26.01.2009, 18:10 23

SIVECO, cel mai mare producator de software de pe piata locala, va participa la proiectul de informatizare a sistemului vamal din Turcia, dupa ce consortiul din care facea parte firma romaneasca a castigat licitatia organizata de autoritatea contractanta pentru proiectele finantate din fonduri ale Uniunii Europene in Turcia.

SIVECO va incasa 56% din valoarea de 1,55 mil. euro a proiectului, au precizat pentru ZF oficialii companiei. In proiect vor fi implicati 10 oameni de la SIVECO.
Consortiul format din KPMG Turcia, SIVECO, STM (Savunma Teknolojileri Muhendislik) si KOCSYSTEM a castigat licitatia in fata altor 13 consortii internationale, conform datelor furnizate de firma romaneasca.
SIVECO a implementat o solutie de informatizare si pentru vamile din Romania. Astfel, solutia implementata de SIVECO in Romania acopera 41 de directii regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale, 45 de birouri vamale, un sediu central, peste 3.000 de documente procesate zilnic.
SIVECO estima pentru 2008 afaceri de 84 mil. dolari. Compania avea in 2007 o cota de 21% pe piata aplicatiilor de business din Romania, conform unui studiu al firmei de analiza IDC.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO