Business Hi-Tech

Skillab România, academie de educaţie în domeniul afacerilor, vrea să lanseze trei cursuri noi - de PowerPoint, Brand Management şi Sales Manager. „Avem ca obiectiv adăugarea a minimum 100 de cursuri noi pe an”

Skillab România, academie de educaţie în domeniul...

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.02.2022, 13:01 252

Skillab România, academie internaţională pentru educaţie în domeniul afacerilor, care a intrat anul trecut pe piaţa din România, a înregistrat peste 300 de participanţi în trei luni de activitate, după primele opt cursuri desfăşurate, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii academiei. În continuare, reprezentanţii Skillab au în plan să lanseze trei cursuri noi - de PowerPoint, Brand Management şi Sales Manager - şi vrea să organizeze un  maraton de webinarii gratuite de Project Management, susţinute de specialişti cu expertiză în companii de top.

De asemenea, planurile reprezentanţilor Skillab vizează adăugarea a minimum 100 de cursuri noi pe an, în funcţie de impactul subiectelor şi identificarea unor lectori care să se alinieze viziunii companiei, au mai transmis reprezentanţii companiei.

„Am avut rezultate bune la nivel de cifre şi în ceea ce priveşte feedbackul cursanţilor. Ne bucurăm că oferta noastră de cursuri şi instructorii se pliază pe aşteptările lor. Totodată, întrucât am observat un interes crescut pe acest segment, vom organiza un maraton de evenimente gratuite, dedicate domeniului Project Management, pentru a dezbate tendinţe şi a satisface curiozităţile celor interesaţi, prin intermediul unor specialişti în domeniu”, a spus Raluca Neagu, CEO al Skillab România.

Ea a adăugat că în cadrul webinariilor vor avea loc discuţii aplicate cu unii dintre cei mai buni profesionişti din domeniu, care vor împărtăşi din experienţa lor şi vor răspunde curiozităţilor participanţilor.

„Înaintea celor trei webinarii individuale va exista şi o dezbatere live între cei trei instructori, pe teme legate de Project Management, metodologiile cele mai populare de PM (precum AGILE, Waterfall sau SCRUM) şi transformările organizaţionale pe care acestea tind să le aducă, tendinţe pe piaţa muncii şi alte subiecte de interes din domeniu.” 

Până în prezent, cei mai mulţi cursanţi Skillab au fost din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, fiind persoane care activează în domenii precum marketing, business, finance, atât în cadrul unor companii mici, cât şi în multinaţionale. De asemenea, cele mai populare cursuri au fost, până în prezent, Excel, Power BI şi Digital Marketing.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO