Business Hi-Tech

Smartree depaseste milionul de dolari

16.12.2003, 00:00 70



Smartree Romania, unul din principalii furnizori de solutii IT pentru departamentele de resurse umane, a avut o crestere puternica anul acesta, responsabilii companiei estimand cifra de afaceri pentru 2003 la peste un milion de dolari.



Cresterea vanzarilor pe anul in curs a fost de 117%, peste asteptari, spun oficialii care argumenteaza evolutia pe baza succesului de pe piata romaneasca al solutiilor IT (servicii si aplicatii) pentru gestionarea resurselor umane. Clientii cei mai interesati de acest gen de solutii au fost marile companii, sustin reprezentantii companiei. Printre cei mai noi clienti ai Smartree Romania se numara anul acesta Banca Transilvania, Microsoft Romania, Nestle Romania, Coty Cosmetics si Motoractive.



"Anul 2003 a insemnat o dezvoltare semnificativa a afacerii noastre in paralel cu o crestere a interesului clientilor fata de outsourcingul proceselor de administrare a resurselor umane", a precizat Ionela Berciu, country manager pentru Romania al Smartree. In acest moment, solutiile Smartree administreaza aproximativ 33.000 de angajati din variate domenii de activitate.



Smartree Romania este filiala companiei Smartree Ltd., furnizor de solutii pentru resurse umane. Smartree lucreaza in parteneriat cu firma de consultanta Praendex Europe. Printre clientii din Romania se mai afla Connex, Rompetrol, Flanco, Alpha Finance, Capital Logistics, Everest Management Group, Tetra Pak si Egnatia Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO