Business Hi-Tech

Softwin se lupta pentru 10% din piata de antivirus din Bulgaria

17.04.2006, 00:00 14

Compania Softwin estimeaza ca va castiga anul acesta aproximativ 10% din piata de solutii antivirus din Bulgaria, ca parte a strategiei de extindere pe pietele internationale, dupa ce a semnat un parteneriat de distributie cu Tornado Sistems Bulgaria, a declarat Cosmin Mares, PR manager in cadrul Softwin.

Piata de programe de antivirus din Bulgaria va depasi 1,7 milioane de dolari (aproximativ 1,4 milioane de euro) anul acesta, conform estimarilor oficialilor Softwin. Din acest motiv, compania romaneasca are in plan sa devina in urmatorii doi ani un furnizor important de solutii de securitate pentru utilizatorii bulgari.

"Brandul BitDefender se bucura de o notorietate crescuta in Bulgaria, fiind cea mai buna optiune pentru noi si partenerii nostri sa ne dezvoltam activitatile pe aceasta piata", a declarat Ventsislav Tabakov, directorul de vanzari al Tornado Sistems Bulgaria, filiala a firmei autohtone Tornado Sistems.

Pentru a asigura facilitate in operare pentru utilizatorii din Bulgaria, Softwin va adapta produsele antivirus BitDefender in limba bulgara. Suportul tehnic pentru clienti va fi acordat de filiala bulgara a Tornado Sistems.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO