Business Hi-Tech

Solutie pentru IMM-urile din comert

25.08.2004, 00:00 13



Business Romania Consulting Services (BCS Romania), partener al grupului german de software SAP ce integreaza solutii software pentru intreprinderi mici si mijlocii, a lansat in premiera pe piata romaneasca solutia BCS Wholesales destinata comerciantilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de orice natura. BCS Wholesales furnizeaza instrumente de gestiune, planificare, urmarire si optimizare, in timp real, al intregului lant de aprovizionare-stocare-desfacere.



"Beneficiile clientului constau intr-un retur rapid al investitiei, datorat unui sistem ce permite automatizarea tranzactiilor, monitorizarea si optimizarea afacerii in timp real, precum si o implementare rapida, cu costuri reduse si usor de asimilat dar si mult mai lipsita de riscuri. Echipa manageriala poate monitoriza in timp real activitatea din toate departamentele, analiza pe baza careia pot crea scenarii de crestere sau de interventie in anumite probleme", explica Dan Petrescu, director BCS Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO