Business Hi-Tech

System Innovation România, integrator de soluţii software de business, afaceri de peste 2 mil. euro în 2022, plus 20%. „În 2022 am ajuns la 30 de oameni, însă focusul este acum pe dezvoltarea de competenţe şi ridicarea nivelului de expertiză, mai puţin pe creşterea organică”

Ciprian Condur, Managing Partner, System Innovation România

Ciprian Condur, Managing Partner, System Innovation România

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.02.2023, 14:35 155

Compania românească System Innovation România, integrator de soluţii software de business complete, care deţine pe piaţa locală două sucursale – una în Bucureşti şi una în Cluj-Napoca, a depăşit pragul de 2 mil. euro cifră de afaceri la finalul anului 2022, înregistrând o creştere de aproximativ 20% faţă de anul precedent, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Ponderea principală a veniturilor a fost generată de implementarea sistemului ERP SAP pentru companii mici şi mijlocii, urmată de serviciile de BI Qlik.

„Principalii vectori de creştere în 2022 au fost derularea unor proiecte mari la jucători cheie din domeniile petrol şi gaze, construcţii, real-estate şi distribuţie. Aceste proiecte au inclus implementări integrate ERP şi Business Intelligence, precum şi dezvoltarea de aplicaţii mobile, 100% personalizate”, au mai transmis reprezentanţii System Innovation România.

De asemenea, compania a derulat multiple proiecte de implementare a sistemelor de raportare SAF-T şi eFactura, atât pentru clienţi de SAP Business One, cât şi pentru cei ai altor sisteme ERP.

„2022 a fost un an cu schimbări legislative multiple, pe care însă le-am transformat în oportunităţi. Ne-am pregătit din timp pentru trecerea la SAF-T, mulţumită experienţei internaţionale, ceea ce ne-a asigurat un număr mare de proiecte. SAF-T a fost o sursă importantă de crestere a veniturilor, mulţumită atât cererilor din partea clienţilor de SAP Business One, cât şi ai altor soluţii ERP”, a spus Ciprian Condur, Managing Partner, System Innovation România - principalul partener al SAP Business One pe piaţa locală.

Planurile pentru 2023 includ aducerea unor noi produse SAP în portofoliu, dar şi dezvoltarea unor produse proprietare noi pe aria de mobilitate şi gestiune depozite (WMS), orientarea către cloud şi pentru a răspunde cerinţelor clienţilor, System Innovation România va accelera în 2023 dezvoltarea diviziei de Business Intelligence, au mai spus reprezentanţii companiei.

„În 2022 echipa a ajuns la 30 de oameni, însă focusul nostru este pe dezvoltarea de competenţe şi ridicarea nivelului de expertiză şi mai puţin pe creşterea organică”, a spus Ciprian Condur.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO