Business Hi-Tech

UPC România a lansat cel mai rapid internet, cu viteză de download de până la 150 de Mbps

UPC România a lansat cel mai rapid internet, cu viteză de download de până la 150 de Mbps

Foto: Shutterstock

01.10.2012, 10:36 1452

UPC România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom, a lansat cel mai rapid internet cu viteză de download de până la 150 de Mbps şi televiziune digitală, potrivit unui comunicat al companiei.

"Tehnologiile digitale au schimbat complet modul în care comunicăm, ne informăm şi ne distrăm. (...). Noul portofolu duce acest concept la un nivel superior şi confirmă faptul că suntem aici să ne respectăm promisiunea", a declarat Severin Pascu, CEO UPC România.

Noul serviciu de internet de mare viteză, Fiber Power 150 Mbps este disponibil în prezent clienţilor din Bucureşti urmând ca în perioada imediat următoare să fie extins către Cluj Napoca, Ploieşti şi Timişoara. Preţul unui abonament Fiber Power este de 50 de lei pe lună (cu TVA), produsul fiind disponibil şi într-un pachet predefinit. Compania a mai lansat un nou abonament de Internet, Fiber Power 100 Mbps, care poate fi achiziţionat în afara pachetelor predefinite în cele patru oraşe la un preţ de 40 de lei (cu TVA).

Totodată UPC introduce canale HD în toate abonamentele de televiziune digitală. Abonamentele UPC de televiziune digitală includ 3 sau 10 canale HD, clienţii având posibilitatea de a mări numărul acestora până la 17.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO