Business Hi-Tech

Vodafone: apeluri şi SMS-uri nelimitate de la 15 euro pe lună dacă familia vine în reţea

Foto Silviu Matei

Foto Silviu Matei

Autor: Adrian Seceleanu

17.11.2013, 14:43 2423

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat două noi abonamente din familia Red, care includ apeluri şi SMS-uri nelimitate către orice reţea naţională şi reţele internaţionale fixe din Europa, la tariful de 15, respectiv 20 de euro pe lună (TVA inclusă), sub media tarifelor practicate de rivali pentru planuri tarifare asemănătoare, însă acestea pot fi achiziţionate doar în perioada sărbătorilor de iarnă şi doar în cadrul programului Vodafone Familia, a anunţat compania.

În aprilie, când Vodafone a lansat familia de abonamente Red, cel mai accesibil plan tarifar cu SMS-uri şi apeluri nelimitate indiferent de reţea avea un tarif de 29 de euro pe lună. Noile abonamente Red, de 15 şi 20 de euro pot fi activate însă doar în cadrul programului Vodafone Familia, prin intermediul căruia toate abonamentele din gospodărie trec într-un singur grup, pentru care se emite o singură factură.

Pentru a activa unul din noile abonamente Red 10 sau 15, clienţii trebuie să aibă în grup minim două abonamente Red. Clienţii „pot fie să adauge unul dintre noile abonamente într-un cont în care există deja un contract Red, fie să încheie două noi contracte Red 15 sau Red 20”, potrivit oficialilor companiei.

Cele două noi abonamente, care includ şi 250 MB trafic de internet şi 5GB spaţiu de stocare în aplicatia Vodafone Cloud, pot fi contractate doar în perioada sărbătorilor. Dintre cele două abonamente noi, doar Red 20 permite şi achiziţia unui mobil la preţ subvenţionat. Campania de abonare a Vodafone pentru perioada noiembrie decembrie include şi alte promoţii. Subsidiara locală a grupului britanic avea 8,1 milioane de clienţi la finele lunii septembrie, dintre care 40% au abonamente.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO