Business Hi-Tech

Vodafone bate palma cu Warner Bros

07.04.2004, 00:00 18

Cel mai mare operator mobil din lume dupa incasari, Vodafone, a semnat un acord cu gigantul media Warner Brothers privind realizarea de continut multimedia pentru serviciile disponibile abonatilor Vodafone Live.
Astfel, clientii Vodafone vor avea acces la jocuri, stiri si chiar screensavere pentru telefonul mobil, care vor avea ca tema filmele de succes realizate de compania americana, precum trilogia "Matrix" sau seria "Harry Potter", caracterele "Looney Toons" sau personajele serialelor de succes, gen "Friends". Cele doua companii au anuntat ca vor dezvolta impreuna continut multimedia destinat exclusiv celularelor, precum si un serviciu de stiri privind viitoare filme pregatite de Warner Bros. Valoarea contractului nu a fost facuta publica. Serviiciile multimedia vor fi oferite deocamdata in 16 tari.
Parteneriatul demonstreaza inca o data importanta pe care operatorii mobili o acorda continutului multimedia, in conditiile in care telefoanele mobile devin tot mai sofisticate. Vodafone a semnat luna trecuta un acord similar cu Walt Disney Internet Group. La randul sau, Orange a semnat un acord similar saptamana trecuta, cu asociatia UK Cinemas, prin care abonatii companiei din Marea Britanie vor putea comanda bilete la film direct de pe celular, prin SMS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO